Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
3 getekende figuurtjes liggen met een boek in de hand

Beleef Uit de hand

zaterdag, 11 juni 2022

Na een gezellige openingsavond en drie plezante workshops voor kinderen afgelopen zaterdag ligt de expo 'Uit de hand' helemaal aan jouw voeten! Stap in de wereld van illustratorenduo Jacques & Lise tijdens je bibbezoek. Viktor, Pia en Henry zijn jullie gids.


Opnieuw pakt Bibliotheek Hasselt Limburg uit met een unieke tentoonstelling van dit keer niet één illustrator maar gelijk twee. ‘Uit de hand’ laat het werk zien van het illustratorenkoppel Jacques & Lise. In deze tentoonstelling worden bezoekers ondergedompeld in de kleurrijke wereld van maar liefst drie van hun bijzondere prentenboeken: Henry, Pia en Viktor.

Jacques & Lise, ofwel Jacques Maes en Lise Braekers, zijn zowel een koppel als een onafscheidelijk creatief duo. Sinds enkele jaren werken ze nauw samen, maken ze prentenboeken en engageren ze zich in een brede waaier van grafische en illustratieve projecten. Ze houden ervan te verrassen met originele, doordachte concepten, een unieke stijl en veel oog voor detail.

De tentoonstelling is vanaf 10 juni 2022 tot en met 8 januari 2023 gratis te bezoeken tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Lees hier meer over Jacques & Lise.

BHL Nieuwsbrief

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.