Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Openingsfeest Jeugdboekenmaand - Kunst!?

een schattige tekening van een katje door de academie van Kuringen

Jeugdboekenmaand in de bib

Zet 8 maart in je agenda, want dan ben je van 9.30 tot 12.30 uur doorlopend welkom op het spetterende openingsfeest in bib Kuringen.

  • Met creatieve workshops, een gezellige verhalentent, kunstige fotoshoot en zoveel meer leuke activiteiten zetten we samen kunst in de kijker. Gewoon komen, op voorhand inschrijven is niet nodig!
  • Doe mee met de tangramwedstrijd en laat je creativiteit de vrije loop... Meer info over de wedstrijd en het inschrijvingsformulier vind je in de bib.
  • Jeugdboekenmaand is ook niet compleet zonder de tentoonstelling van de Academie van Kuringen, die kun je komen bezoeken tot en met de paasvakantie (19.04).

In 2020 is het thema van Jeugdboekenmaand 'Kunst'.

We hebben het over hoe kunst je fantasie en verbeelding triggert. Over waarnemen – in de zin van kijken, maar ook in de zin van luisteren en voelen. Over kunst als middel om iets uit te drukken, of dat nu jezelf, een idee, gedachte, een gevoel, een sfeer of nog iets anders is. Kunst gaat over meer dan alleen maar mooie dingen. Het zet iets in beweging. Het trekt je verbeelding op gang. Het roept een gevoel op. Het triggert de nieuwsgierigheid. Het zet je aan het denken.

ga naar de website van Jeugdboekenmaand

Wanneer
Zondag, 08 maart 2020

van 09.30 tot 12.30 uur

Waar

Bibliotheek Hasselt Limburg vestiging Kuringen

Joris van Oostenrijkstraat 55 | 3511 Hasselt-Kuringen

Organisator

Bibliotheek Hasselt Limburg en Academie van Kuringen

Meer info

vooraf inschrijven is niet nodig, deelname is gratis