Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Leen gratis een e-reader

een koppel ligt met backpack in het gras, de man leest een e-book

Ga je op vakantie, maar heb je geen zin om met een zware stapel boeken te sleuren? Dan heeft de bibliotheek de ideale oplossing voor jou: leen een e-reader! 

Vraag hier een e-reader aan.

Je krijgt van ons een bericht zodra de e-reader klaar ligt. Als alle e-readers uitgeleend zijn, dan reserveren wij er eentje voor je. Het reserveren van een e-reader kost net als een gewone reservatie €1,50.

E-boekenplatform

Heb je geen e-boeken? Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel op het cloudLibrary-platform om het aanbod te ontdekken en meteen je eerste e-boeken te lenen.

Lees hier meer over het cloudLibrary-platform.

Opgelet

Als via dit platform e-boeken wil lenen heb je een micro-usbkabel nodig om verbinding te leggen tussen computer en e-reader voor het downloaden van de e-boeken. Androidgebruikers hebben deze kabel in principe in huis. Ben je Applegebruiker? Dan kun je in het reservatieformulier aanvinken dat je graag ook een kabel bij je e-reader leent.

Tip

De e-reader is volledig opgeladen en de batterij gaat, bij 3 uur lezen per dag, een vijftal weken mee. Wil je bijladen, dan kan dat ook met een micro-usbkabel.

Ontdek hier de uitleenvoorwaarden en een korte gebruikershandleiding.