Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Magazijn

Beeld van de kasten in het magazijn

Een belangrijk deel van de openbare collectie van Bibliotheek Hasselt Limburg staat opgesteld in het magazijn. Deze materialen (boeken, dagbladen, tijdschriften, cd's ...) kun je opvragen om ter plaatse in te kijken of te lenen. Sommige magazijnmaterialen kun je niet lenen, maar wel kopiëren of ter plekke in de bib inkijken.

Hoe vind je materialen uit het magazijn?

Alle materialen die BHL bezit vind je terug in onze catalogus. Wanneer je een zoekopdracht ingeeft en je ziet magazijn vermeld staan onder "plaats", dan staat het materiaal dat je zoekt in het magazijn. Je kunt het dus niet zomaar uit het rek nemen.

Magazijnmaterialen opvragen

Om een materiaal uit het magazijn op te vragen vul je een magazijnbriefje in. Die vind je onder andere terug aan de informatiepunten. Het ingevulde briefje leg je in de lift op de benedenverdieping. Per aanvraag kun je maximum 5 materialen laten ophalen die met het liftje naar boven komen. Je leent het materiaal of legt het na gebruik terug in de lift.

Niet alle materialen uit het magazijn kun je onmiddellijk raadplegen of lenen. Als een materiaal nog leenklaar of raadpleegbaar moet gemaakt worden, kun je het na 5 werkdagen afhalen of raadplegen via het informatiepunt van de afdeling Informatie

Openingsuren magazijn

  • Materialen uit het magazijn kun je vanaf 10 u. tot een half uur voor sluitingstijd opvragen.
  • Zaterdag sluit het magazijn tussen de middag van 12.30 tot 13 uur
Zoek in de catalogus
Verlengen en reserveren
Contacteer ons