Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

A tot Z (Vakdomeinen)

Reizen

Websites

 • Elk jaar kiest het Europees Parlement DRIE culturele hoofdsteden van Europa.

  Het doel hiervan is de rijkdom, de verscheidenheid en de gemeenschappelijke kenmerken van de Europese culturen tot hun recht te laten komen en ertoe bij te dragen dat de burgers van de Europese Unie elkaar beter leren kennen.

 • Euroreizen.be omvat meer dan 145 citytrip- en vakantiedossiers. Citytrips, weekendjes, charmehotels, cadeaubons, vliegtuigtickets, vakantiehuizen en vliegvakanties kun je boeken via Euroreizen.be,

  Ga naar Euroreizen.be.

 • Fietsnet.be is een project dat het hele netwerk van Vlaamse fietsroutes op één online kaart wil verenigen, een eerste online fietsrouteplanner met automatische routeberekening.

  Ga naar Fietsnet.be.

 • Knack Weekend brengt u het laatste culinaire nieuws (Gastronomennet). Lees over restaurants, chefs en culinaire events en ontdek nieuwe recepten op KnackWeekend.be.

  Ga naar Gastronomennet.

 • De VJH (Vlaamse Jeugdherbergen vzw) biedt iedereen de kans geven om de wereld te ontdekken, kennis te maken met andere culturen en nieuwe vriendschappen aan te knopen via budgetvriendelijke overnachtingen.
  Vindt alvast jeugdherbergen, zowel nationaal als internationaal, waar kwaliteit, veiligheid en vriendelijkheid voorop staan.

  Ga naar Vlaamse Jeugdherbergen.

 • RouteYou biedt digitale data (kaarten, routes, POIs) en software (web) tools aan, gericht op fietsen, wandelen, motorrijden, toerisme en sport, ... En dit alles kan gebruikt worden op het web, het mobile web, GPS-en en op smartphones.

  Ga naar RouteYou.

Bibliotheek Hasselt Limburg
Martelarenlaan 17
3500 Hasselt

tel. 011 29 59 00
e-mail bibliotheek@hasselt.be
http://www.hasselt.be/bibliotheek


De openingsuren van de Bibliotheek Hasselt Limburg vind je terug via http://bibliotheek.hasselt.be/bhlopeningsuren

Databanken
Vakdomeinen
Websites

Bibliotheek Hasselt Limburg is ook social