Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Logo provincie Limburg

Provinciale partners

De Bibliotheek Hasselt Limburg werkt binnen het provinciebestuur structureel samen met partners in de culturele sector, de welzijnssector en de toeristische sector.

Cultuur

Z33 en het Provinciaal Centrum voor Cultureel Erfgoed zijn bevoorrechte vakreferenten die respectief advies geven over de collectie actuele en toegepaste kunsten en de collectie cultureel erfgoed aan de afdeling Informatie.
De Bibliotheek Hasselt Limburg is daarenboven een actieve partner van het project ErfgoedLimburg.be, de zoekmachine bij uitstek voor het Limburgse culturele erfgoed.

Welzijn

Binnen de zorgsector is een nauwe samenwerking uitgebouwd om op een structurele manier de collecties van de Bibliotheek Hasselt Limburg uit te bouwen door middelen en informatie ter beschikking te stellen.
Regelmatig kun je deelnemen aan themalezingen en/of kleine educatieve tentoonstellingen.

Toerisme

De Bibliotheek Hasselt Limburg beheert de uitgebreide documentaire collectie van het Openluchtmuseum Bokrijk waarin het thema "Volkskunde" centraal staat.
De brochures van Toerisme Limburg worden ter aanvulling van onze uitgebreide collectie reisgidsen aangeboden in de cluster "Reizen & Eetcultuur".

De Bibliotheek Hasselt Limburg fungeert als publieksloket voor Europe Direct. Je vindt er de brochures en informatie over de Europese Gemeenschap terug.
De beide diensten organiseren samen activiteiten en tentoonstellingen rond actuele Europese thema's.

Bibliotheek Hasselt Limburg
Martelarenlaan 17
3500 Hasselt

tel. 011 29 59 00
e-mail bibliotheek@hasselt.be
http://www.hasselt.be/bibliotheek


De openingsuren van de Bibliotheek Hasselt Limburg vind je terug via http://bibliotheek.hasselt.be/bhlopeningsuren

Zoek in de catalogus

Bibliotheek Hasselt Limburg is ook social