Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
gsm in de handen, instagram open

Online leren met de bib - Sociale media

zaterdag, 18 september 2021

Leer waar en wanneer je wil! Digitale fotografie, tijdmanagement, de kunst van het masseren, een nieuwe taal leren en nog veel meer. Volg zoveel cursussen als je wil en neem alle tijd die je nodig hebt. Als je een cursus volgt die ook een eindtoets heeft kun je zelfs een certificaat behalen.

Op het online leerplatform kan je kiezen uit verschillende interactieve cursussen of webinars (een uiteenzetting door een specialist).

Enkele van de nieuwste trainingen over het professionele gebruik van sociale media.

(Zakelijk) succes op Instagram

Werk jij al met Instagram, maar wil je nog effectiever werken en meer uit de verschillende onderdelen halen? Of wil je juist gaan starten met je bedrijfsaccount en heb je tips en tricks nodig? Deze cursus is ontwikkeld voor iedereen die Instagram voor professionele doeleinden wil gaan inzetten. Maar ook als je Instagram alleen privé gebruikt, zal je in deze training handige informatie en tips vinden.

Meer succes met jouw Facebook-pagina

Facebook is een van de bekendste social media sites. De website is opgericht door Mark Zuckerberg in 2004 en is sinds 2006 door iedereen gratis te gebruiken. Ben je nieuw bij Facebook? Of werk jij al met Facebook, maar wil je nog effectiever werken en meer uit de verschillende onderdelen halen? Of wil je een eigen bedrijfspagina opzetten? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

Volg deze nu, volledig gratis op het online leerplatform.

BHL Nieuwsbrief

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.