Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Studenten

Onze collectie is afgestemd op de behoeften van studenten en hoger opgeleiden die deze materialen raadplegen met het oog op hun vorming of job.

Ontdek wat de Bibliotheek Hasselt Limburg jou nog meer aanbiedt.

Voordelen

 • Studie- en werkruimte
  Zowel tijdens het academiejaar als tijdens de examenperiode kun je als student gebruikmaken van de werk- en studieruimtes. De meer dan 300 werkplaatsen zijn verspreid over de hele bibliotheek en hebben een specifiek doel. Ontdek er meer over.
 • Internet Hotspot
  De BHL is een internet "Hotspot" waar je met je laptop gratis kunt gebruikmaken van internet.
  Je vraagt aan de onthaalbalie een toegangscode en je installeert je de hele dag ergens in de bibliotheek om te werken op je eigen computer.
 • Lidkaart BHL
  Ben je student aan de UCLL, de PXL of de UHasselt, vraag dan via jouw onderwijsinstelling een gratis lidkaart van de BHL aan.
  Ontdek er meer over.

Nieuws

woensdag, 05 mei 2021, 11.31 u.
Een zittende panda met een stapel boeken naast een foto van Lize Spit
Het derde en alweer laatste gesprek in de Boekenpanda-reeks komt er volgende week dinsdag aan. We gaan online in gesprek met niemand minder dan Lize Spit!Lize Spit (1988) debuteerde in 2016 met 'Het...
vrijdag, 16 april 2021
Close up van een hand met pen aan de studieboeken
update 16 april De slots voor mei zijn nu ook vrijgegeven voor reservatie. We merken dat de studieplekken snel 'uitverkocht' geraken momenteel. Hou hier dus rekening mee. Wil je zeker zijn van je...

Bibliotheek Hasselt Limburg is ook social