Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

A tot Z (Vakdomeinen)

Techniek

Websites

 • Via Bouwsite.be vind de kandidaat- (ver)bouwer alle informatie die nodig is als je denkt aan het kopen, bouwen of verbouwen van een woning!

  Ga naar Bouwsite.be.

 • Energiesparen.be is een officiële website van de Vlaamse overheid.
  Deze site is een wegwijzer rond energie besparen, de juiste keuze van groene energie maken of om energiezuinig te bouwen of te renoveren.

  Ga naar Energiesparen.be.

 • Ontdek de vele disciplines die het Federaal Wetenschapsbeleid ondersteunt, van Antarctica tot de ontwikkeling van nieuwe technologieën, van de Noordzee tot de restauratie van kunstwerken, van milieubeheer tot satellieten!

  Ga naar Federaal Wetenschapsbeleid.

 • In het Grafisch Woordenboek zijn definities opgenomen van veel voorkomende termen in de drukwereld.

  Ga naar Grafisch Woordenboek.

 • VIBE vzw (Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen) informeert over gezond en milieuverantwoord bouwen en wonen. De vzw behandelt alle onderwerpen die hiermee te maken hebben: niet alleen energie- en waterbesparing, maar ook ruimtegebruik, ecologische stedenbouw en gezonde bouwmaterialen. Dit vanuit het standpunt van gezondheid én milieu.

  Ga naar VIBE.

 • VITO (Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek) is een toonaangevende Europese onafhankelijke onderzoeksorganisatie op het gebied van cleantech en duurzame ontwikkeling.

  Ga naar VITO.

 • De VREG (Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt) staat in voor de regulering, controle en bevordering van de transparantie van de energiemarkt in het Vlaamse Gewest.

  Ga naar VREG.

 • Zonnewijzers, schaduw van de tijd. In Limburg zijn er meer dan honderddertig unieke zonnewijzers van allerlei aard en kwaliteit. Wijzerweb geeft een overzicht.

  Ga naar Wijzerweb

Bibliotheek Hasselt Limburg
Martelarenlaan 17
3500 Hasselt

tel. 011 29 59 00
e-mail bibliotheek@hasselt.be
http://www.hasselt.be/bibliotheek


De openingsuren van de Bibliotheek Hasselt Limburg vind je terug via http://bibliotheek.hasselt.be/bhlopeningsuren

Databanken
Vakdomeinen
Websites

Bibliotheek Hasselt Limburg is ook social