• nieuws
zin in zomer campagnebeeld

Zin in zomer - festivalweekend 26-27-28 augustus

vrijdag, 10 juni 2022

Zin in Zomer is dit jaar een spannend dubbelspel in Genk en Hasselt. De partners Villa Verbeelding, de bibliotheken en cultuurcentra van Genk en Hasselt slaan de handen in elkaar voor een zomer vol literatuur en illustratie. Ook de affiche is een dubbelspel van het illustratorenduo Jacques & Lise.

Save the date: festivalweekend 26-27-28 augustus

Zin in Zomer: dat is de hele zomer lang maar liefst 13 expo's met topillustraties op de meest bijzondere plekken. We sluiten af met een festivalweekend (26-27-28 augustus) in Genk en Hasselt. Literatuurliefhebbers vinden in Genk hun gading, illustratiefans kunnen in Hasselt terecht.

Programma en tickets online

Vanaf nu staat het volledige programma van de twee festivalsteden online. Festivalgangers ontdekken zowel het programma voor de hele zomer lang als de activiteiten voor het festivalweekend.

• nieuws
  • Zin in zomer - festivalweekend 26-27-28 augustus