Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
  • Start
  • Nieuws
  • In focus - de Hasseltse Illustratieroute!
Feest in de wolken van Tom Schamp tegen de gevel van de bib

In focus - de Hasseltse Illustratieroute!

maandag, 08 februari 2021

De mooie tekeningen van De Illustratieroute sieren al enkele weken onze Hasseltse gevels. Wil je de mens achter de tekening ook leren kennen? Je vindt werk van alle illustratoren uit de route terug op onze IN FOCUS stand op de gelijkvloerse verdieping.


Kijk eens hoe mooi 'Feest in de wolken' van Tom Schamp hangt te blinken tegen onze gevel! Met de gloednieuwe Illustratieroute ontdek je op verborgen plekjes in Hasselt indrukwekkende illustraties. De plek van deze tekening verklappen we dus toch al stiekem...

Ga op pad met De Illustratieroute en ontdek tekeningen uit prentenboeken in de Hasseltse binnenstad. De rode draad van de route is 'samen' - een hartverwarmend thema dat in deze tijden een opsteker kan zijn.

Dompel je onder in het fantasierijke werk van Vlaamse topillustratoren Carll Cneut, Fatinha Ramos, Tom Schamp, Leo Timmers, Sebastiaan Van Doninck en Kaatje Vermeire. Volg de route, scan de QR-code bij de illustratie en voer samen de interactieve opdrachten uit. Download hier alvast het plannetje.

Tag @villaverbeelding met #illustratieroute en laat weten wat je ervan vond! Nieuwsgierig naar de illustratoren en hun werk? Hier kom je meer over hen te weten.

Wil je nog meer illustraties ontdekken? Goed nieuws want de route blijft niet stilstaan. Villa Verbeelding verrast binnenkort met nieuwe illustraties, plannen leuke activiteiten en bieden extra opdrachten aan voor thuis of in de klas.


De Illustratieroute is een initiatief van Villa Verbeelding met de steun van stad Hasselt.

BHL Nieuwsbrief

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.
  • Start
  • Nieuws
  • In focus - de Hasseltse Illustratieroute!