• nieuws
minifietsbib op tournee locale

De bib fietst naar je toe - Hasselt Fietst

zondag, 29 mei 2022

Onze bib heeft best wat tweewielers in gebruik om de collectie naar buiten te brengen. Gewone (elektrische) fietsen met fietstas om kleine hoeveelheden naar klanten van onze dienst ‘Bib aan huis’ te brengen, maar ook een bullit cargofiets met een grote ijzeren bak voorop die grotere hoeveelheden materialen kan vervoeren.

En als kers op de taart, een feest van leesplezier: onze bibfiets! Het is een opvallend en kleurrijk gevaarte dat, eens ter plekke, openvouwt tot een klein bibliotheekje met 7 hangmatten eraan. Heel plezant!

Kom de bullit en de bibfiets zeker eens bekijken en uittesten tijdens Hasselt Fietst! Je vindt ons zondag en maandag op de fietsmarkt op het Verbindingsplein.

Hasselt Fietst

Hasselt is dé uitvalsbasis om Fietsparadijs Limburg te verkennen en dat zet Stad Hasselt tijdens het Pinksterweekend, op zondag 5 en maandag 6 juni extra in de verf.

Op zondag 5 juni kan je naar ‘Hasselt Fietst’. Verwacht je aan een heuse fietsbelevenis met een outdoor fietsmarkt en drie smaakvolle fietsroutes voor jong en oud, recreatieve of getrainde fietsers.

Op maandag is Hasselt de startplaats voor de belangrijkste profwielerwedstrijd in onze provincie: 'de Ronde van Limburg'.

lees alles over Hasselt Fietst

• nieuws