• Zotte mix van poëzie, verhaal en experiment: Maud Vanhauwaert!
portretfoto van dichter Maud Vanhauwaert

Zotte mix van poëzie, verhaal en experiment: Maud Vanhauwaert!

dinsdag, 29 januari 2019

Update!

Maud brengt op 9 februari multi-instrumentalist Geert Waegeman mee naar de bib. Dat belooft een extra sfeervolle namiddag, koop tijdig je ticket!

Februari is traditiegetrouw de maand van de liefde en van de poëzie... dit jaar laten we met veel plezier Maud Vanhauwaert op jou los!

Maud Vanhauwaert is schrijver en tekstperformer. In haar werk zoekt ze naar speelse theatrale vormen om poëzie publiekelijk te maken. Ze brengt een geanimeerde lezing met fragmenten uit gepubliceerd en nieuw werk. Een zotte mix van poëzie, verhaal en experiment!

Wees welkom op zaterdag 9 februari, koop tijdig je ticket.

De lezingenreeks Tussen 2 Lijnen is een organisatie van Bibliotheek Hasselt Limburg en Cultuurcentrum Hasselt i.s.m. onafhankelijke boekhandel Grim.

• Zotte mix van poëzie, verhaal en experiment: Maud Vanhauwaert!