• Zomer! Langere leentermijn en kortere openingsuren.
lezende vrouw in een ligzetel op het strand

Zomer! Langere leentermijn en kortere openingsuren.

vrijdag, 28 juni 2019

Update 28.06

Vanaf morgen zijn we elke dag een uurtje vroeger dicht, dit tot en met 31 augustus.

weekdagen: 10 - 18 uur

zaterdag: 10 - 16 uur

Update 17.06

Vanaf vandaag gaat onze verlengde leentermijn in, profiteer ervan!

• Je mag je geleende materialen 6 weken lang houden en één keer verlengen met drie weken.
  • Geldt ook voor e-readers, waarbij je ook dubbel zo veel e-boeken mag lenen - 6 ipv 3.

De zomer loert stilaan om de hoek: kampjes zijn gepland, vakantiedromen worden werkelijkheid, plannen worden gesmeed... ook de bib gaat over in zomermodus en past enkele zaken tijdelijk aan!

verlengde leentermijn

3 wordt 6! Alle materialen die je leent vanaf 17 juni tot en met 15 september mag je standaard 6 weken houden (uitgezonderd Top 10 en Te gast). Toch verlengen? Dat kan voor 3 extra weken, telefonisch, online via Mijn Bibliotheek of aan de zelfleenbalies in de bib.

aangepaste openingsuren vestiging Dusart

Van 29 juni tot en met 31 augustus sluit vestiging Dusart elke dag een uurtje vroeger. Vestiging Kuringen behoudt de gewone openingsuren. bekijk onze openingsuren

sluitingsdagen

Op donderdag 11 juli (feest van de Vlaamse Gemeenschap), zondag 21 juli (Nationale Feestdag) en donderdag 15 augustus (Onze Lieve Vrouw Hemelvaart) zijn beide vestigingen van de bib gesloten.

• Zomer! Langere leentermijn en kortere openingsuren.