hond op terras van wit gebouw met een stralend blauwe lucht

Zin in zomer 2018

donderdag, 28 juni 2018

Zin in Zomer | Portretten | 14 tot 31 augustus 2018

Voor deze negende editie van het literair festival "Zin in Zomer" is het thema "Portretten". Op verrassende plekken in Hasselt en Sint-Truiden ontdek je zes avonden lang een mooie selectie van schrijvers, gecombineerd met tekenaars en muzikanten.

Programma en info. Je Zomervriendenpas of losse tickets kan je hier ook bestellen.

Zin in Zomer is een samenwerking tussen Bibliotheek Toni Coppers en cultuurcentrum de Bogaard in Sint-Truiden, Bibliotheek Hasselt Limburg en Villa Verbeelding. Met de steun van het Vlaams Fonds voor de Letteren, Stad Hasselt en Stad Sint-Truiden.

Nieuws op maat