logo zin in zomer op zomerse zee achtergrond

Zin in zomer!

maandag, 03 juni 2019

Zin in Zomer blaast 10 kaarsjes uit! Dat wordt gevierd, dit jaar met drie festivalzondagen in Sint-Truiden, Genk en Hasselt.

Bekijk het programma op www.zininzomer.be, ook je Zomervriendenpas of tickets kun je vanaf vandaag online bestellen.

Festivaldag Illustratie in Hasselt | zondag 25 augustus 2019

Je houdt van boeken, maar nog meer van de bijhorende illustraties? In Hasselt kan je met de familie naar Villa Verbeelding en De Nieuwe Zaal voor een programma dat draait rond illustratie. Doe inspiratie op tijdens de vele workshops en lezingen, steek zelf de handen uit de mouwen en geniet van een voorstelling met topillustratoren Carll Cneut en RĂ©becca Dautremer. We sluiten de dag af met Erwin Mortier die in primeur een voorsmaakje geeft van zijn nieuwe roman 'De onbevlekte', de opvolger van Marcel.

Zin in Zomer is een organisatie van Villa Verbeelding in Hasselt met Bibliotheek Toni Coppers en cultuurcentrum De Bogaard in Sint-Truiden en Bibliotheek Genk. In samenwerking met Bibliotheek Hasselt Limburg en C-mine cultuurcentrum in Genk.

Met de steun van het Vlaams Fonds voor de Letteren, Stad Genk, Stad Hasselt en Stad Sint-Truiden.