• Yoeri Slegers in de bib op Kinderkunstendag
youri slegers portret

Yoeri Slegers in de bib op Kinderkunstendag

zaterdag, 19 oktober 2019

In een rustig dorpje werkt illustrator en auteur Yoeri Slegers onvermoeid aan zijn kinderboeken. Veel kleur, humor en late nachten kruipen in dit proces. Maar af en toe roepen kinderstemmen hem van zijn werk.

Kinderen die willen weten hoe je dat doet! Hoe begin je hieraan? ‘Ik denk dat ik dat niet kan’, zeggen sommigen. ‘Dat kan ik niet laten gebeuren!’ zegt hij dan. Yoeri pakt zijn koffertje en rugzak en gaat op avontuur om elk kind verhalen te laten maken.

Op zondag 17 november, Kunstendag voor Kinderen, kun je in vestiging Kuringen allerlei leuks beleven met Yoeri!

reserveer je gratis plekje!

Er is nog meer leuks te beleven in Hasselt op Kunstendag voor Kinderen. Neem zeker eens een kijkje op de volgende locaties: Cultuurcentrum Hasselt, Het Stadsmus, Modemuseum Hasselt, Abdijsite Herkenrode, CIAP, Z33 en Villa Verbeelding.

• Yoeri Slegers in de bib op Kinderkunstendag