Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
bureau met computerscherm

Vul de enquête in en win filmtickets

maandag, 04 oktober 2021

Bezocht jij het online leerplatform al? Hartelijk bedankt dat je even de tijd wil nemen om enkele vragen te beantwoorden. Zo help je deze dienstverlening te verbeteren. Bovendien maak je kans op 2 filmtickets!

Neem hier deel aan de enquête.

Online leren met de bib

Leer waar en wanneer je wil! Digitale fotografie, tijdmanagement, de kunst van het masseren, een nieuwe taal leren en nog veel meer. Volg zoveel cursussen als je wil en neem alle tijd die je nodig hebt. Als je een cursus volgt die ook een eindtoets heeft kun je zelfs een certificaat behalen.

Op het online leerplatform kan je kiezen uit verschillende interactieve cursussen of webinars (een uiteenzetting door een specialist).

Wat heb je nodig?

  • een pc, tablet of smartphone en toegang tot het internet
  • een Mijn Bibliotheek-profiel*

Aan de slag!

  • Ga naar het online leerplatform
  • Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-gegevens*
  • Selecteer de cursus die je wil volgen


* Nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Maak er hier één aan.De resultaten van deze bevraging worden anoniem verwerkt enkel om deze dienstverlening te verbeteren en gedeeld met Cultuurconnect (een organisatie die bibliotheken ondersteunt in hun digitale innovatie). Indien u uw e-mailadres opgeeft, dan verwerken wij dit enkel in functie van het desgevallend toesturen van de filmtickets. Uw e-mailadres wordt na het uitreiken van de filmtickets verwijderd.

BHL Nieuwsbrief

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.