• Verlengd! Tentoonstelling Limburg kiest nog tot 24 november
archiefdozen met etiketten die beschrijven van welke verkiezingen er materiaal in de doos zit

Verlengd! Tentoonstelling Limburg kiest nog tot 24 november

donderdag, 04 oktober 2018

TIP! Bezoek nog tot 24 november de tentoonstelling 'Limburg kiest', een selectie uit deze Collectie Verkiezingsdrukwerk die een verrassende blik werpt op verkiezingsslogans uit vervlogen tijden, grafische trends en modische uitspattingen.

Oproep! Bezorg ons je verkiezingsdrukwerk.

De verkiezingsmolen draait ondertussen op volle toeren, je hebt het ongetwijfeld ook al aan je brievenbus gemerkt.

Onze Dienst Erfgoed ziet verkiezingsdrukwerk van heel Limburg graag komen! Daarom deze warme oproep, aan alle Limburgers, om alle verkiezingsdrukwerk dat in jullie brievenbus terechtkomt bij te houden en aan Bibliotheek Hasselt Limburg te bezorgen.

Steek na de verkiezingen alles in een omslag met de naam van de gemeente op en bezorg ze ons. De collega’s van de Dienst Erfgoed verwerken het drukwerk en voegen het toe aan onze Collectie Verkiezingsdrukwerk. Deze collectie omvat ondertussen meer dan 24 000 Limburgse kiespamfletten uit de 19de, 20ste en 21ste eeuw.

Heel erg bedankt om onze collectie mee aan te vullen!

Nieuws op maat

• Verlengd! Tentoonstelling Limburg kiest nog tot 24 november