• Verlengd! Expo "Ik streep, teken en knipoog: geïllustreerde verborgen gedichten" door DOiNK
verborgen gedicht met een getekend konijntje en de titel van de expo Ik streep teken en knipoog

vrijdag, 03 mei 2019

De expo is verlengd tot en met 1 juni!

We konden het niet over ons hart krijgen om deze prachtige werken al uit de bib te zien vertrekken... Wegens succes verlengd, dus! Kom zeker nog eens kijken en laat je verrassen. Maak er een leuke uitstap met de kinderen van door de Verborgen Gedichten-speurtocht te spelen - zo mis je geen enkel verborgen gedicht in de bib!

Op pagina’s uit kranten en oude boeken zoekt DOiNK (Janine Van Avendonk) woorden die samen een nieuwe tekst vormen; een verborgen gedicht. Poëzie, met een knipoog.

DOiNK is één van de weinigen die - met inkt, houtskool, potlood, pen en bister - illustraties maakt bij verborgen gedichten. Ze versterken de symbolische waarde van de tekst en maken het geheel visueel spannend en… inspirerend!

Bezoek de expo

De expo 'Ik streep, teken en knipoog' is verspreid over de hele bibliotheek (Dusart) en kun je gratis bezoeken tijdens de openingsuren.

Met de digitale speurtocht ontdek je heel wat meer over de gedichten in de expo.