• Tekenworkshop met Frank Daenen - Kunstendag voor Kinderen

Tekenworkshop met Frank Daenen - Kunstendag voor Kinderen

vrijdag, 02 november 2018

Update

Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de tekenworkshop. Wacht niet te lang om je nog in te schrijven!

‘Tekenen!’

In deze workshop op Kunstendag voor Kinderen (18 november) gaan kinderen met potlood en hun eigen verbeelding aan de slag. Illustrator Frank Daenen leert trucjes waarmee ze een geweldige tekening kunnen maken, zelfs als ze helemaal geen goede 'tekenvingers' hebben. schrijf je in

Kunstendag voor Kinderen

... gaat in Hasselt ook door in: CIAP, Z33, Villa Verbeelding, Modemuseum Hasselt, Het Stadsmus, Abdijsite Herkenrode, Cultuurcentrum Hasselt.

Verzamel stempels op de verschillende locaties en maak kans op een goodiebag!

Deze activiteit kadert in Kunstendag voor Kinderen, een initiatief van de Vlaamse minister van Cultuur dat wordt georganiseerd door het Departement Cultuur, Jeugd en Media.

Nieuws op maat

• Tekenworkshop met Frank Daenen - Kunstendag voor Kinderen