Jongeren studeren aan tafels op een rij

Start het nieuwe schooljaar met BHL

dinsdag, 27 augustus 2019

Ook dit schooljaar biedt Bibliotheek Hasselt Limburg fijne voordelen voor studenten, leerkrachten, jeugd- en vormingswerkers!

Gratis lidmaatschap voor studenten Hogeschool PXL, UCLL en UHasselt

• student/personeelslid van Hogeschool PXL of UCLL: vraag via dit webformulier je gratis lidkaart aan voor dit academiejaar
  • Als student/personeelslid van UHasselt krijg je automatisch een gratis lidkaart via je onderwijsinstelling

Studentenlidkaart voor 2,50 euro

Studenten van andere onderwijsinstellingen betalen slechts 2,50 euro lidgeld op vertoon van een geldige studentenkaart

Leesbevorderingskaart voor 2,50 euro

Leerkrachten, medewerkers van een school, opvoeders, logopedisten, vormingswerkers, jongerenbegeleiders,… hebben recht op een voordelig tarief. Ze ontvangen voor 2,50 euro de Leesbevorderingskaart als lidkaart.

Ben je niet in het bezit van een  geldige lerarenkaart maar wel actief in het onderwijs of professioneel met leesbevordering bezig ? Vraag dan naar het inschrijvingsformulier aan het onthaal. Een ingevuld en ondertekend formulier geeft je ook recht op deze Leesbevorderingskaart aan voordeeltarief

Nog meer voordelen

Nog een handig voordeel is de mogelijkheid om met de leesbevorderingskaart en de studentenkaart tot 30 materialen per materiaalsoort te kunnen lenen. Met een gewoon lidmaatschap is dat beperkt tot 20 per materiaalsoort.

Let op! In totaal mag je maximum 40 materialen lenen in de beide vestigingen samen. Verder gelden dezelfde afspraken en voorwaarden als bij een gewoon lidmaatschap.