• Spreekuur: To be liked or not to be liked - hoe jongeren best omgaan met druk van social media.
persoon met een telefoon voor zijn hoofd met daarop de tekst To be liked or not to be liked

maandag, 04 november 2019

Worstel jij al eens met je tiener over zijn schermtijd of haar instafoto's? Het is niet altijd eenvoudig om je in de leefwereld van jongeren te verplaatsen, maar wat als de druk van de sociale media te hoog wordt en je je kind wil helpen?

Neem deel aan Spreekuur #2 'To be liked or not to be liked' en ga erover in gesprek met zorgprofessionals.

Na de succesvolle eerste editie over dementie nodigen Jessa Ziekenhuis en Bibliotheek Hasselt Limburg je uit voor Spreekuur #2: ‘To be liked or not to be liked. Hoe jongeren best omgaan met druk van social media.'

Jongeren vandaag staan constant onder druk. Online media voeren die druk op. Hoe kunnen jongeren, ouders, scholen en jongerenorganisaties hier mee omgaan? Hoe kunnen we jongeren mentaal sterker maken? Wanneer moet je aan de alarmbel trekken? Vier zorgprofessionals laten hun licht schijnen over dit onderwerp en beantwoorden al jouw vragen.

Lees hier wie ons panel vormt en reserveer je gratis plekje.