• nieuws

Route: duik onder... in de wereld van Brecht Evens

vrijdag, 09 juli 2021

Route: duik onder... in de wereld van Brecht Evens

12 juni tem. 31 augustus | start aan Bibliotheek Hasselt Limburg (vestiging Dusart)

Duik onder in de wereld van Brecht Evens en laat je onderweg verrassen door de kleurrijke illustraties. Bibliotheek Hasselt Limburg neemt je mee op sleeptouw langs etalages in, of nét buiten, de binnenstad. Kijk en ontdek!

Wil je graag eens door Brechts’ werk bladeren? We zorgen er in de bib voor dat je er niet langs kan kijken! Bekijk nog tot 18 juli zeker onze IN FOCUS stand, waar we alles over Brecht Evens verzameld hebben, op de gelijkvloerse verdieping.

Dubbeltentoonstelling Brecht Evens

Eén ding staat vast: je kunt deze zomer misschien eender waarheen, maar toch kom je best naar Hasselt.

Want internationaal bekend kunstenaar, striptekenaar en graphic novellist Brecht Evens houdt hier zijn eerste Belgische solotentoonstelling!

Een unieke kans om je te laten onderdompelen in een roes van zinderende kleuren, prikkelende verbeelding en onverwachte plotwendingen, van 12 juni tot 16 oktober 2021 in Het Stadsmus en Villa Verbeelding.

Heb je daarna zin in nog meer Brecht? Dan vind je deze zomer zeker je gading, want de stad gonst van de activiteiten rond zijn werk.

• nieuws
  • Route: duik onder... in de wereld van Brecht Evens