Oude print van gele vogeltjes met een bladwijzer icoon

Rondleiding expo Bladwijzer op de wereld

woensdag, 08 januari 2020

'Bladwijzer op de wereld’ stelt enkele van de mooiste werken uit de erfgoedcollecties van Bibliotheek Hasselt Limburg tentoon.

Wie graag uitleg krijgt van de samensteller van de tentoonstelling is steeds welkom op een rondleiding. Waarover gaan de boeken en wie heeft ze gemaakt? Met welke technieken zijn ze gedrukt? Welke Limburgse onderwerpen komen aan bod? Hoe zijn ze in de erfgoedcollecties van de bibliotheek terechtgekomen?

Allemaal vragen die aan bod komen in een rondleiding van een uurtje op een vrijdagnamiddag.

Rondleiding van 17 - 18 uur in Dusart op deze data:

• 24 januari 2020
  • 28 februari 2020
  • 27 maart 2020

Reserveer hier je gratis plek voor het moment dat jou past