• Reorganisatie Bibliotheek Hasselt Limburg
puzzelstukje dat nog op zijn plaats moet

Reorganisatie Bibliotheek Hasselt Limburg

maandag, 06 juli 2020

Afgelopen voorjaar werd aangekondigd dat er dit jaar heel wat zou veranderen in de werking van Bibliotheek Hasselt Limburg. Naast het vele schakelen tijdens de coronacrisis werd er de laatste maanden ook hard gewerkt aan de volledige organisatie van onze bibliotheek.

Zowel bib Dusart als bib Kuringen zitten volop in een herstructurering en dat werkt op verschillende vlakken. Naast verhuisoperaties en infrastructuurwerken wordt ook de volledige werking onder de loep genomen. Dit houdt in dat alle werkprocessen kritisch bekeken en geherori√ęnteerd worden indien nodig. Hetzelfde geldt voor verschillende collectieonderdelen. Dit heeft tot direct gevolg dat bepaalde collectieonderdelen tijdelijk beperkt of niet beschikbaar zijn.

We verontschuldigen ons voor eventuele ongemakken die hieruit volgen. Onze enthousiaste medewerkers staan, zoals steeds, voor jullie klaar.

• Reorganisatie Bibliotheek Hasselt Limburg