mannetjes aan het werk met kabels en een computer

Problemen met herinneringsmails

dinsdag, 06 oktober 2020

Tot onze grote spijt ondervinden we al enkele weken problemen met het versturen van de herinneringsmails. Dit zijn mailtjes die automatisch uit het bibliotheeksysteem rollen. De ontwikkelaar is op de hoogte en werkt aan een oplossing. Helaas blijkt het om een complex probleem te gaan dat enkele dagen in beslag kan nemen. Het is mogelijk dat deze week ook oudere herinneringsmails verlaat verstuurd worden. Hou je ongewenste email inbox zeker in de gaten.

We willen er toch ook op wijzen dat het krijgen van een herinneringsmail een extra service is van de bibliotheek. Als lener blijf je zelf steeds verantwoordelijk voor het bewaken van je uitleentermijn. Die kun je makkelijk raadplegen via jouw profiel in Mijn Bibliotheek.