• Paul Scheffer, Erwin Mortier en Johan Op de Beeck VOLZET

Paul Scheffer, Erwin Mortier en Johan Op de Beeck VOLZET

zaterdag, 05 september 2020

Update 5 september

De drie 'Tussen 2 Lijnen'-lezingen van dit najaar zijn ondertussen helemaal volzet. Geen plekjes meer om te komen luisteren naar Paul Scheffer, Johan Op de Beeck en Erwin Mortier... dank jullie wel voor het vertrouwen!

De tickets voor de voorjaarslezingen komen later in de verkoop.

Opgelet! Omwille van de maatregels tegen het coronavirus zijn er minder plekken beschikbaar dan anders. Reserveer dus tijdig je plekje!

zaterdag 12 september in CCHa

Paul Scheffer - De vorm van vrijheid - UITVERKOCHT

zaterdag 10 oktober in Dusart

Johan Op de Beeck - De kapper die spion werd

zaterdag 14 november in CCHa

Erwin Mortier - De onbevlekte - LAATSTE TICKETS BESCHIKBAAR

Bibliotheek Hasselt Limburg kent een lange en fijne traditie van zaterdagmiddaglezingen. CCHA heeft ook in het brede culturele veld een rol te spelen en behartigt alle genres, dus ook literatuur. Vanuit de maatschappelijke betrokkenheid van beide partners worden de krachten nog intensiever gebundeld. Eminente, verrassende, boeiende en veelzeggende auteurs van zowel fictie als non-fictie geven het beste van zichzelf. Zo houden we - voor jou! - de vinger aan de pols.

• Paul Scheffer, Erwin Mortier en Johan Op de Beeck VOLZET