een open boek met er boven de tekst 'aangepaste openingsuren Kuringen'

Openingsuren Kuringen

woensdag, 02 december 2020

Het bibliotheekgebouw en de -werking in Kuringen zullen in de nabije toekomst vernieuwd worden. De plannen hiervoor zitten momenteel nog in de onderzoeksfase, maar de ambitie is de realisatie van een dynamische wijkbibliotheek met uitleenfaciliteiten, waarbij de focus ligt op kinderen en families.

De verschillende coronagolven en bijhorende veiligheidsmaatregelen hadden in 2020 een grote organisatorische impact op de werking van Bibliotheek Hasselt Limburg. We kunnen nu overgaan naar een volgende fase met meer openingsdagen en -uren voor de BHL-vestiging in Kuringen.

Daarnaast is het belangrijk om in deze Corona-tijd wachtrijen te beperken om zo elkaar meer ruimte te geven. Ook daarom breiden we de openingsdagen opnieuw uit.

• Dinsdag tot en met vrijdag: 15.30 tot 19.00 uur
  • Zaterdag en zondag: 9.30 tot 12.30 uur

De bibliotheek in Kuringen zal voor het publiek geopend blijven tot aan de start van de voorbereidingen voor de effectieve werken voor een (ver)nieuw(d) gebouw.

Opgelet

• Inleveren gebeurt opnieuw op de normale locatie. Aan de achterzijde van het gebouw kan niet meer ingeleverd worden.
  • Magazijnaanvragen nemen ter plekke veel tijd in beslag. Daarom vragen we om magazijnaanvragen uit de collectie van Kuringen op voorhand te versturen naar bibliotheek.dienstverlening@hasselt.be. Zodra je materialen voor je klaar liggen, ontvang je een mailtje