• Nieuw! Spreekuur, interactief panelgesprek over dementie
hoofd in de mist

Nieuw! Spreekuur, interactief panelgesprek over dementie

maandag, 09 september 2019

Eerste editie Spreekuur: 'Begint dementie altijd met vergeten?'

Zit je met vragen over dementie die je al lang bezighouden maar die je nog nooit hebt kunnen of durven stellen aan een expert? Dan ben je waarschijnlijk niet de enige! Tijdens deze eerste editie van Spreekuur op zaterdag 5 oktober kun je luisteren naar vraag én antwoord.

Interactief panelgesprek 'Spreekuur'

Jessa Ziekenhuis en Bibliotheek Hasselt Limburg starten met een nieuwe, interactieve formule om gezondheidsinformatie dicht bij en vooral op maat van burgers te brengen. Experten uit het Jessa Ziekenhuis en andere zorgprofessionals beantwoorden samen de vragen van de aanwezigen, telkens rond een actueel thema.

Zo’n 40% van de Belgen heeft lage gezondheidsvaardigheden, zo blijkt uit een studie van CM. Gezondheidsvaardigheden gaan over het zoeken, vinden én verwerken van informatie over onze gezondheid.

reserveer je plek, stel je vraag en kijk wie in het panel zit

• Nieuw! Spreekuur, interactief panelgesprek over dementie