• Lezing 'Hoe filosofie je leven kan veranderen' door Stefaan Van Brabandt

Lezing 'Hoe filosofie je leven kan veranderen' door Stefaan Van Brabandt

maandag, 25 maart 2019

Update!

Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de lezing door Stefaan Van Brabandt.

zondag 7 april, gratis, vestiging Kuringen

Filosoof en theatermaker Stefaan Van Brabandt maakte vorig jaar voor CANVAS de 8-delige filosofische documentaire-reeks "Het Voordeel van de Twijfel" en schreef ook het gelijknamige boek als verdiepende aanvulling op de tv-reeks.

Wat zowel aan het boek als aan het tv-programma (én aan zijn lezing in de bib!) ten grondslag ligt, is de overtuiging dat het rijke gedachtengoed uit de filosofie nog steeds actueel, relevant en bevrijdend is en dat de denkbeelden van de grote filosofen uit de geschiedenis ons leven vandaag nog steeds kunnen verrijken, inspireren en verbeteren.

reserveer snel je gratis plekje!

• Lezing 'Hoe filosofie je leven kan veranderen' door Stefaan Van Brabandt