• Lezen is een feest! - Jeugdboekenmaand i.s.m. Academie Hasselt
affiche lezen is een feest door academie hasselt

Lezen is een feest! - Jeugdboekenmaand i.s.m. Academie Hasselt

vrijdag, 02 april 2021

Jeugdboekenmaand maart is weliswaar voorbij, maar wij doen heel graag voort! De prachtige expo van Academe Hasselt is nog tot het einde van de paasvakantie gratis te bezoeken in de bibliotheek. En vergeet zeker niet mee te doen aan de wedstrijd!

Hiep hiep hoera, in 2021 bestaat Jeugdboekenmaand 50 jaar! Een gouden kroontje!

Een maand lang vieren we het feest dat lezen is. Lezen is veel. Het is zoveel, dat er voor iedereen ergens wel een boek is.

De leerlingen van Academie Hasselt werkten rond het thema Feest. Al hun kunstwerken zijn te bewonderen in vestiging Dusart. De tentoonstelling is te bezichtigen van 27 februari tot 18 april tijdens de openingsuren van de bib.

Doe mee met de wedstrijd

Vraag in de bib een flyer van Jeugdboekenmaand en teken je eigen leesfeest in de mooiste feestkleuren.

Met je vlagje maken we een lange vlaggetjesslinger door de hele bib.
Drop je vlagje voor 19 april in de box die in de bib (Kuringen of Dusart) staat.
Wie weet win jij een leuke prijs! De winnaars worden per mail verwittigd en worden daarna bekend gemaakt op de facebookpagina van de bib en die van de Academie.

Download hier een printervriendelijke versie van het vlagje.

• Lezen is een feest! - Jeugdboekenmaand i.s.m. Academie Hasselt