logo zin in zomer op zomerse zee achtergrond

Kom naar de Zin in Zomer festivaldag

maandag, 12 augustus 2019

Update Zin in Zomer Hasselt - Ontbijt, wandelingen, workshops, lezingen en nog veel meer

In Hasselt kun je je dag -zondag 25 augustus- beginnen met een lekkere ontbijtvoorstelling. In de namiddag zit de dag vol met de meest uiteenlopende activiteiten voor jong en oud, te veel om hier op te noemen. De festivaldag wordt afgesloten met een avondvoorstelling rond Erwin Mortier, die een voorsmaakje geeft van zijn nieuwe roman.

Het volledige programma, tickets en alle info vind je op www.zininzomer.be.
Er zijn festivaltickets per dag, gratis tickets voor kinderen tot 14 jaar, en namiddagtickets voor wie enkel (bijvoorbeeld als gezin) de doorlopende middagactiviteiten wil meemaken.

Zin in Zomer blaast 10 kaarsjes uit! Dat wordt gevierd, dit jaar met drie festivalzondagen in Sint-Truiden, Genk en Hasselt.

Bekijk het programma op www.zininzomer.be, ook je Zomervriendenpas of tickets kun je vanaf vandaag online bestellen.

Festivaldag Illustratie in Hasselt | zondag 25 augustus 2019

Je houdt van boeken, maar nog meer van de bijhorende illustraties? In Hasselt kan je met de familie naar Villa Verbeelding en De Nieuwe Zaal voor een programma dat draait rond illustratie. Doe inspiratie op tijdens de vele workshops en lezingen, steek zelf de handen uit de mouwen en geniet van een voorstelling met topillustratoren Carll Cneut en RĂ©becca Dautremer. We sluiten de dag af met Erwin Mortier die in primeur een voorsmaakje geeft van zijn nieuwe roman 'De onbevlekte', de opvolger van Marcel.

Zin in Zomer is een organisatie van Villa Verbeelding in Hasselt met Bibliotheek Toni Coppers en cultuurcentrum De Bogaard in Sint-Truiden en Bibliotheek Genk. In samenwerking met Bibliotheek Hasselt Limburg en C-mine cultuurcentrum in Genk.

Met de steun van het Vlaams Fonds voor de Letteren, Stad Genk, Stad Hasselt en Stad Sint-Truiden.