• Journaliste Ine Roox over Donald Trump: lezing op zaterdag 13 oktober
ine roox

Journaliste Ine Roox over Donald Trump: lezing op zaterdag 13 oktober

dinsdag, 09 oktober 2018

Er zijn nog steeds tickets beschikbaar voor de lezing nu zaterdag!

Daags voordat we zelf in eigen land naar de stembus trekken nodigen we journaliste Ine Roox uit om haar licht te laten schijnen over de Amerikaanse politiek. Die wordt al enkele jaren beheerst door president Donald Trump, die in 2016 verkozen werd en nu bijna halfweg zijn ambtstermijn is.

Hoe doet hij het eigenlijk? Beter dan verwacht? Welke beloftes heeft hij al kunnen waarmaken? Hoe weegt hij op de wereldpolitiek? Wat denkt de gewone Amerikaan van deze president?

Ine Roox verdiepte zich in het presidentschap van Donald Trump en schreef er een boek over: 'Een jaar met Trump'. In onze nieuwe gloednieuwe lezingenreeks Tussen 2 lijnen mag Ine de spits afbijten en ons onderdompelen in een fenomeen: Donald Trump.

Kruis zaterdag 13 oktober alvast aan in je agenda en koop tijdig je ticket!

Tussen 2 lijnen is een structurele en intense samenwerking tussen CCHA en Bibliotheek Hasselt Limburg.

Koop hier je ticket(s).

Nieuws op maat