• Jeugdactiviteiten in de bib, daar dient de zomervakantie ook voor!
ABC in leuke tekeningen

Jeugdactiviteiten in de bib, daar dient de zomervakantie ook voor!

maandag, 01 juli 2019

De vakantie is er! De bib is er voor je als rustige leesplek, maar ook met heel wat activiteiten om je tijd op een plezante manier om te krijgen! We zetten even alles op een rijtje.

Zin in Zomerclub

4 creatieve workshops i.s.m. Villa Verbeelding op woensdagen 3 en 17 juli en 7 en 21 augustus. De workshop op 3 juli is helemaal volzet, voor de andere dagen kun je nog inschrijven. Maar wacht niet te lang!

De schat van vlieg

Een top-zomeractiviteit voor kinderen tot 12 jaar! Zoek de schat van vlieg in vestiging Kuringen... maar dan ben je nog niet klaar, ook op tal van andere Hasseltse plekken kun je deze zomer op schattenjacht gaan.

Leesbeestenspaarkaart

Nog tot en met 31 augustus kun je je leesbeestenkaart volsparen en inruilen voor een leuk cadeau. In 2020 stappen we over naar een nieuw concept. Lezen is dus de boodschap! ;)

Fundels

Ken je de digitale boekjes van Fundels al? Tijdens de schoolvakanties krijg je als bibliotheeklid 2 extra Fundelontleningen per vakantieweek! Ze blijven dan ook nog eens geldig zolang de vakantie duurt. Dat betekent dat je deze zomervakantie maximum 12 extra Fundels-boekjes kunt lenen... top!

Vakantiebieb

Als je nog tijd over hebt kun je ook in de Vakantiebieb gaan grasduinen. Heel wat gratis e-boeken wachten daar op jou!

• Jeugdactiviteiten in de bib, daar dient de zomervakantie ook voor!