logo week van het nederlands en groot dictee heruitgevonden

IN FOCUS Nederlands, onze taal

maandag, 27 september 2021

We tellen af naar een nieuwe, ongetwijfeld weer gezellige editie van De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden op vrijdag 8 oktober. Met deze activiteit, die in heel Vlaanderen en Brussel op hetzelfde moment doorgaat in meer dan 75 bibliotheken, wordt de Week van het Nederlands op gepaste wijze afgesloten.

Omdat taal iets beweeglijks is en meer omvat dan je zou denken hebben we een uitgekiende en zeer boeiende selectie boeken over het Nederlands klaarliggen op onze In Focus-stand! Voor jong en oud, voor taalpuristen en speelvogels, te vinden aan de halfronde cirkel op de gelijkvloerse verdieping.