Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
robotje met de tekst CodesCool Kleuters

Gratis workshop: Codeer je kleuters!

zondag, 12 januari 2020

Update 12.01.20

Er zijn al heel wat inschrijvingen binnen voor deze ongetwijfeld boeiende workshop. Wil je er op 13 februari zeker bij zijn, reserveer dan snel je gratis plekje. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt.


Juf en meester van de kleuterklas! Zin om met je kleuters aan de slag te gaan rond computationeel denken? Op zoek naar eenvoudige én concrete methodieken en pro-tips? Schrijf je dan snel in voor de Codescool Junior workshop!

Deze workshop voor kleuterleid(st)ers, zorgleerkrachten en directeurs van kleuterscholen start met een algemene situering van "21st century skills", computationeel denken en codeervaardigheden om vervolgens een breed aanbod van educatieve robotjes, apps en sites te belichten. Daarna volgen een aantal ‘unplugged activities’: codeerspelletjes die je direct in je kleuterklas kan gebruiken en waarvoor je geen computer of tablet nodig hebt. Voorkennis is niet nodig!

Deze workshop is gratis en wordt gegeven door docenten van Odisee Hogeschool in het kader van het CodesCool Junior-project.

BHL Nieuwsbrief

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.