• nieuws
  • Fotowedstrijd: ontwerp een Hasseltse postkaart!
hedendaags versus oud Hasselt

Fotowedstrijd: ontwerp een Hasseltse postkaart!

dinsdag, 07 september 2021

Prentbriefkaarten - ze zijn nog steeds overal te koop, maar wanneer heb jij nog eens een ansicht gestuurd vanuit pakweg... Lloret De Mar? Of Hasselt?

De oude kaarten zijn een lust voor het oog - bekijk zeker onze prentbriefkaartenexpo 'Flaneren door Hasselt. Blik op een stad in verandering' of flaneer zelf door Hasselt via de wandeling in de Erfgoedapp - lees er hier alles over

Maar hoe zou jij Hasselt portretteren op een hedendaagse postkaart, die je als toerist zou sturen naar je tante in Scheveningen?

Neem deel aan de fotowedstrijd

Nog tot en met de kerstvakantie (uiterlijk zondag 9 januari om 23.59 uur) kun jij jouw ontwerp voor een hedendaagse Hasseltse postkaart insturen.

Prijs? Een selectie van inzendingen zullen worden gebundeld in een prentbriefkaartenboekje dat Bibliotheek Hasselt Limburg zal laten drukken in beperkte oplage.

Stuur je foto op met een korte beschrijving, je naam en e-mailadres via de foto-uploadfunctie.

Lees het wedstrijdreglement.

• nieuws
  • Fotowedstrijd: ontwerp een Hasseltse postkaart!