• Expo "Ik streep, teken en knipoog: geïllustreerde verborgen gedichten" door DOiNK
verborgen gedicht met een getekend konijntje en de titel van de expo Ik streep teken en knipoog

dinsdag, 26 februari 2019

Op pagina’s uit kranten en oude boeken zoekt DOiNK (Janine Van Avendonk) woorden die samen een nieuwe tekst vormen; een verborgen gedicht. Poëzie, met een knipoog.

DOiNK is één van de weinigen die - met inkt, houtskool, potlood, pen en bister - illustraties maakt bij verborgen gedichten. Ze versterken de symbolische waarde van de tekst en maken het geheel visueel spannend en… inspirerend!

Bezoek de expo

De expo 'Ik streep, teken en knipoog' is verspreid over de hele bibliotheek (Dusart) en kun je gratis bezoeken tijdens de openingsuren.

Met de digitale speurtocht ontdek je heel wat meer over de gedichten in de expo.