tekening van een mevrouw die voorleest aan kindjes tussen de bloemen en de vlinders

Donderdag... voorleesdag!

vrijdag, 26 juni 2020

Boekjes kun je niet vroeg genoeg ontdekken... Dat geldt ook voor kleuters, maar dan heb je natuurlijk ook iemand nodig die verhaaltjes voorleest!

Tijdens de grote vakantie is het elke week 'donderdag voorleesdag' - niet in de bib maar op een fijne plek buiten, midden in de stad! Een enthousiaste ploeg vrijwilligers leest dan verhalen voor, al dan niet met de kamishibai. Donderdag voorleesdag is er voor kinderen van 4 tot 7 jaar. En geloof het maar, de luisteroortjes gaan ervan gloeien.

TIP Neem je Spaarkaart voor leesbeesten mee en verdien een extra sticker! Als je nog geen kaart hebt kun je bij de activiteit eentje vragen.

Net zoals Stad Hasselt de zomer niet zomaar voorbij laat gaan, zorgt ook Bibliotheek Hasselt Limburg voor een fijn en afwisselend zomerprogramma waar iedereen plezier aan kan beleven.