slot

De omschakeling gebeurt in 4 stappen

dinsdag, 05 maart 2019

stap 1 Interne voorbereiding

Hier merk je als bezoeker niets van. Achter de schermen wordt al maanden lang vergaderd, heen en weer gereisd naar Brussel (de omschakeling voor heel Vlaanderen wordt getrokken door Cultuurconnect), opleiding gevolgd, getest en getoetst en de communicatie voorbereid.

stap 2 Volledige sluiting

De dagen van de waarheid - de betrokken bibliotheken sluiten hun deuren en het systeem wordt omgezet. Alle medewerkers krijgen in deze periode een uitgebreide opleiding. Alle info over de sluiting vind je hier.

stap 3 Na de omschakeling

Na de heropening zitten we in een evaluatieperiode en verzamelen we alle opmerkingen. Heb je vragen of bemerkingen? Stuur ze door naar bibliotheek@hasselt.be. Onze bibmedewerkers staan je natuurlijk ook te woord!

stap 4 Reglement

Als laatste stap voeren we alle wijzigingen door en lijsten ze op in een nieuw gebruikersreglement.