Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
  • Start
  • Nieuws
  • De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden
logo van de Schrijfwijzen Het Groot Dictee Heruitgevonden

De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden

maandag, 02 december 2019

Update!

We verwachten de deelnemers aan het dictee vanaf 19.30 uur, om 20 uur stipt gaan we van start!

De inschrijvingen lopen ondertussen goed binnen. Er is een maximum van 30 deelnemers, dus reserveer zeker snel - (bn): als de bliksem, direct, fast, gauw, gezwind, haastig, hard, ijlings, jachtig, presto, rad, rap, ras, rats, scheetsgewijs, schielijk, spoedig, vlot, vluchtig, vlug, wakker - je gratis plekje voor het Groot Dictee Heruitgevonden in onze bib!

schrijf je in


vrijdag 6 december om 20 uur - vestiging Dusart

Het grote, enge en strenge dictee dat uit de Nederlandse Kamer voorgelezen werd, daar hoeven we al een tijdje geen schrik meer voor te hebben...

... welkom Groot Dictee Heruitgevonden!

Dat is leuk, ontspannend en gezellig! Ook dit jaar organiseert onze bib dit dictee, samen met een honderdtal andere Vlaamse Bibliotheken op hetzelfde moment, met dezelfde tekst. Verwacht je aan een uniek taalspel dat je spellingkennis en creativiteit uitdaagt.

Schrijf je in - en win misschien twee keer.

Extra motivatie dit jaar: de winnaars uit alle bibliotheken mogen in januari 2020 naar de grote finale van De Schrijfwijzen. Wie daar met de titel van ‘De Schrijfwijze 2019’ aan de haal gaat, wint een exclusieve designpen.

Twijfel je nog om deel te nemen? De tekst van Het Groot Dictee heruitgevonden editie 2018 ontdek je hier (pdf). Dan kun je jezelf al eens testen!

schrijf je in


Vanaf 2019 coördineren Creatief Schrijven vzw en De Standaard ’De Schrijfwijzen: Het Groot Dictee Heruitgevonden‘ in samenwerking met de Vlaamse bibliotheken en Team Taaladvies; een origineel taalspel dat plaatsvindt de eerste vrijdag van december in een bibliotheek in jouw regio.

BHL Nieuwsbrief

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.
  • Start
  • Nieuws
  • De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden