Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
  • Start
  • Nieuws
  • Ciné Solidair: drie gratis openluchtfilms
filmstill uit de film De Goden van Molenbeek

Ciné Solidair: drie gratis openluchtfilms

vrijdag, 02 augustus 2019

Het filmtraject Ciné Solidair start op 22 augustus met haar eerste zomerbar. In het heerlijke groen van de Hasseltse begijnhoftuin kun je gratis genieten van drie openlucht-filmvoorstellingen.

De films gaan van start wanneer het donker is voor dat tikkeltje extra sfeer! Voor een lekker drankje kan je vanaf 19u terecht in de bar van De Serre Hasselt. Inkom is gratis.

22.08 De Goden Van Molenbeek - een film over vriendschap, geloof en identiteit. En bovenal, een film over wat ons bindt. 
29.08 Tony, de film - TONY vertelt het verhaal over het ontstaan van Tony’s Chocolonely, het echte verhaal over sociaal ondernemen.
06.09 Thank you for the rain - De Keniaanse landbouwer Kisilu Musya ontpopt zich tot autodidact filmmaker, hij filmt het leven van zijn gezin, zijn dorp en de steeds extremere weersomstandigheden in zijn land. 

Het stadsbestuur wil alle Hasselaren weerbaar maken, klaar voor de toekomst en bewust van de wereld rondom hen. Ciné Solidair is een investering in de Hasselaar en haar toekomst!

BHL Nieuwsbrief

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.
  • Start
  • Nieuws
  • Ciné Solidair: drie gratis openluchtfilms