blokkers in de bib

Blokken in de bib

maandag, 03 januari 2022

Blokkers kunnen gebruik maken van de welbekende werkplekken en het studieplatform op de tweede verdieping. Er moet niet gereserveerd worden. Gewoon naar de bib komen en je lievelingsplekje uitzoeken! lees alles over onze werkplekken

Praktisch

De bib verwelkomt heel wat studenten en scholieren die een plek zoeken om individueel of in groep te studeren. Uiteraard verwachten we dat iedereen zorg draagt voor een rustige sfeer in onze bibliotheek. Hou ook onze openingsuren in het oog.

Voor goed begrip herhalen we even welke ruimtes welke functie hebben.

Studieplatform (2e verdieping): individuele studieplekken

Je betreedt hier een ruimte met individuele studieplekken. Groepswerk en overleg zijn hier niet toegestaan. Als je de rust verstoort zal jou worden gevraagd de ruimte te verlaten.

Leesterras (1e verdieping): rustig groepswerk en samenstudie

Deze ruimte mag gebruikt worden om RUSTIG samen te studeren of aan groepswerk te werken. Als je ongestoord indivueel wil werken verwijzen we je naar het studieplatform op de tweede verdieping. Als je de rust verstoort wordt je gevraagd de ruimte te verlaten.

Studie- en werkplekken in de bib

Hier kun je studeren tussen de bibliotheekbezoekers en de boeken. We vragen om de andere bibliotheekbezoekers niet te storen en geven mee dat er hier wel wat omgevingslawaai aanwezig kan zijn.

Pauzeren kan steeds in het Leescafé. Eten mag NERGENS in de bib. Bedankt aan iedereen om hier rekening mee te houden!