blokbar BHL Dusart

Blokbar | BHL Dusart

zaterdag, 27 juni 2020

Update 28.06.20

De reservaties voor de maanden juli en augustus zijn nu ook vrijgegeven - ons studieplatform blijft dus beschikbaar voor blokkende studenten. Let op: je plek reserveren is verplicht!

Vanaf morgen kun je opnieuw studeren in je favoriete bibliotheek.

Heb je je vaste rustige studieplekje in BHL Dusart gemist? Wil je gewoon even verhuizen naar een ander kot of heb je nood aan medestudenten om je te motiveren?

Goed nieuws!  Vanaf 10 juni kun je een plekje reserveren in BHL Dusart. We stellen dagelijks 100 studieplekken ter beschikking.

• HOE •

• Reserveer je studieplek digitaal & op voorhand via deze link.
  • Aanmelden bij aankomst
  • Je kiest je plek in de aangewezen zone en blijft ook enkel aan jouw tafel
  • Je studieplek wordt voor en na je bezoek door de bib gedesinfecteerd
  • Breng steeds je eigen afsluitbare waterfles mee, er is een waterfontein beschikbaar