• Bibliotheek uitzonderlijk gesloten van 20 tot en met 26 maart om 14 u.
zwart-gele waarschuwingsstrepen en een slotje

Bibliotheek uitzonderlijk gesloten van 20 tot en met 26 maart om 14 u.

vrijdag, 08 februari 2019

In 2019 stappen alle bibliotheken in Vlaanderen over naar een nieuw bibliotheeksysteem. De voorbereidingen hiervoor zijn reeds volop bezig. Vanaf eind maart schakelt Bibliotheek Hasselt Limburg, samen met alle Limburgse bibliotheken die aangesloten waren op een Provinciaal Bibliotheeksysteem, over naar dit nieuwe systeem.

Om de volledige omschakeling, een groot project, optimaal te kunnen uitvoeren ziet Bibliotheek Hasselt Limburg zich genoodzaakt de twee vestigingen te sluiten. De vermoedelijke sluitingsperiode loopt van 20 tot en met 26 maart om 14 u. De definitieve datums zullen later nog bevestigd worden.

Houd er rekening mee dat er in deze periode geen materialen geleend of ingeleverd kunnen worden, ook niet via de inleverbus. Vanzelfsprekend zijn de uitleentermijnen aangepast aan deze sluitingsperiode. BHL doet haar uiterste best om het ongemak voor haar bezoekers te beperken.

Op dinsdag 26 maart opent de bibliotheek haar deuren om 14 u. en staan haar medewerkers klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Stad Hasselt investeert verder in de ontwikkeling van Bibliotheek Hasselt Limburg via haar vestigingen Dusart en Kuringen. Bibliotheek Hasselt Limburg is hiermee de grootste bibliotheek van de provincie Limburg en verwelkomt per jaar maar liefst 1,3 miljoen bezoekers.

• Bibliotheek uitzonderlijk gesloten van 20 tot en met 26 maart om 14 u.