kampkoffer gevuld met strips

Bib op kamp - bestel je kampkoffer

donderdag, 25 juni 2020

Jeugdverenigingen hebben lang op een beslissing moeten wachten, maar ze mogen op kamp! Onze bib ondersteunt maar wàt graag de Limburgse jeugdverenigingen met de jaarlijkse actie "bib op kamp".

Ook dit jaar kunnen Limburgse jeugdverenigingen een kampkoffer aanvragen om als kampbibliotheek te gebruiken. Deze koffer biedt gratis leesvoer voor alle leeftijden en is gevuld met bekende stripreeksen. Met deze actie geeft de bib veel gelezen strips die door de jaren heen in de collectie werden vervangen, een tweede leven.

• De kampkoffer is gratis en eenvoudig aan te vragen.
  • Op basis van de leeftijd van de kinderen die mee op kamp gaan stellen we het kampkoffer op maat van jouw jeugdvereniging samen.
  • De kampkoffer kan tot een dag voor het vertrek afgehaald worden in Bibliotheek Hasselt Limburg DUSART of KURINGEN. Selecteer zeker jouw geprefereerde ophaalplek en -datum in het formulier.
  • Bibliotheek Hasselt Limburg behandelt alle aanvragen in volgorde van ontvangst en dit zolang de voorraad strekt.