beleef de zomer met de bib

Beleef de zomer met de bib!

maandag, 29 juni 2020

Ook tijdens de zomermaanden haalt onze bib alles uit de kast. Na een bewogen voorjaar zorgt een gratis zomerprogramma ervoor dat verveling geen optie is tijdens de zomervakantie.

Plots is de zomervakantie daar! Wat gaan we doen, wat kúnnen we doen, die vragen lagen op ieders lippen. Net zoals Stad Hasselt de zomer niet zomaar voorbij laat gaan, zorgt ook Bibliotheek Hasselt Limburg voor een fijn en afwisselend zomerprogramma waar iedereen plezier aan kan beleven.

dier stad: ik zoek van aas gier tot zee draak

een zoektocht én expo voor iedereen vanaf 6 jaar, i.s.m Coco & June en in het kader van Zin in Zomer 2020

de nieuwe leesbeestenspaarkaart is er

iedereen tussen 2,5 en 12 jaar verdient een sticker bij het lenen van een boek - maar óók als je deelneemt aan een activiteit!

donderdag voorleesdag

elke donderdag om 16 uur een half uur voorleesplezier in de tuin van Het Stadsmus, voor kinderen tot 7 jaar

bib op kamp

jeugdbewegingen kunnen naar jaarlijkse gewoonte weer een bibliotheek vol strips meenemen op kamp