studenten aan tafel in de bibliotheek

Bib in blokmodus

dinsdag, 31 juli 2018

Tijdens de maand augustus gaat onze activiteitenkalender terug naar een lager pitje. Iedereen die een rustige studieplek zoekt is welkom om zich in de bibliotheek een fijne werkplek uit te zoeken.

We herinneren iedereen er nog even aan dat eten nooit mag in de bib, en dat je enkel een afsluitbaar flesje water mag meenemen. Je kunt je flesje gratis vullen met fris water van onze drinkfontein op de tweede verdieping (naast de ingang van het studieplatform). Frisdrank en koffie kun je tijdens je pauze kopen én nuttigen in het leescafé.

Succes met de examens!

Nieuws op maat