Bibliotheek Hasselt Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder

Update 8

NIEUWS UPDATE 8 VAN 12/02/2021

NIEUWE UITPAS VANAF 12 FEBRUARI

Stad Hasselt lanceert op 12 februari een volledig nieuwe UiTPAS. Met deze pas kan je punten sparen bij ontspannings- en vrijetijdsactiviteiten om ze vervolgens om te zetten in leuke voordelen (kortingen, cadeaus, gratis tickets,...). Wie de pas aanschaft, krijgt er meteen enkele leuke welkomstvoordelen bij, zoals gratis toegang tot de Hasseltse Musea en de Japanse Tuin en een gratis zwembeurt. De pas is gratis voor Hasselaren. Niet-Hasselaren betalen vijf euro.

Voor iedereen!

Hasselaren die het financieel moeilijk hebben, kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen. Die ziet er hetzelfde uit als een reguliere UiTPAS maar geeft automatisch aan de kassa recht op 80 procent korting op het lidgeld van de bibliotheek en bij deelname aan een activiteit van een UiTPAS-partner. Wie er recht op heeft, moet dus niet zelf om een korting vragen.


Waar afhalen?


De UiTPAS kan vanaf vrijdag 12 februari worden afgehaald op verschillende plekken in de stad, waaronder beide vestigingen van deze bibliotheek. Breng zeker je identiteitskaart/ KidsID of een klevertje van de mutualiteit mee. Lees alle praktische informatie op www.uitinhasselt.be/uitpas!

Gedichtendag en Poëzieweek

De laatste donderdag van januari is traditiegetrouw de dag dat poëzie ons troost, inzicht of vreugde brengt: Gedichtendag. We selecteren met plezier gedichten voor jong en oud voor jullie op de themastanden in de bib. Na Gedichtendag volgt Poëzieweek, maar laat je vooral niet tegenhouden om het hele jaar door te genieten van poëzie!


Met vragen kun je op weekdagen telefonisch bij ons terecht op het nummer 011 29 59 00 (10-18 uur) of natuurlijk bij onze medewerkers in de bibliotheek.

Het team van Bibliotheek Hasselt Limburg

Bibliotheek Hasselt Limburg is ook social